Джон Войт се чувства благословен за дългата си кариера в Холивуд.83-годишният актьор

...
Джон Войт се чувства благословен за дългата си кариера в Холивуд.83-годишният актьор
Коментари Харесай

Не по-малко известният баща на Анжелина Джоли: Всички имаме дарби, никой не е особено специален

Джон Войт се усеща " блажен " за дългата си кариера в Холивуд.

83-годишният артист се е снимал в повече от 100 кино лентата, откакто е почнал работа в сектора през 1963 г.и твърди, че " тайната на екранното дългоденствие " е просто да имаш доста " шанс " през целия си живот.

Той сподели: " Мисля, че това е занимателен въпрос. Каква е тайната на актьорското дългоденствие? Мисля, че би трябвало да бъдеш блажен. Всеки има заложба, всички имаме способности. Всеки. Никой не е изключително специфичен. Всички имаме нещо особено, тъй като всеки от нас е неповторим. Когато имаш гений и геният е заобиколен от някакви лъчезарни сили, тъй че този гений да се прояви, това е събитие. Много хора са ми помагали през цялата ми кариера и са ме насърчавали в моменти, когато съм падал духом. Просто съм имал късмет, Бог е бил ненапълно добър към мен и се е грижил за мен. Не знам какъв е отговорът на въпроса за дълголетието, като се изключи че би трябвало да имаш огромен шанс ".

Актьорът от  " Среднощен каубой "  - който е татко на Анджелина Джоли, носителка на " Оскар " и на артиста Джеймс Хейвън - сега се снима в новия филм на ужасите  " Опасна игра ". Той изясни, че е поддържал кариерата си, като е сменял типовете функции, които е играл през годините.

Той съобщи пред HeyUGuys: " Може да се приказва за генетика и за доста други неща също, само че във връзка с работата значимото е да имаш силата да продължаваш, да продължаваш да се изненадваш и да си подготвен за смяна, да имаш смелостта да експериментираш и да опитваш нови области. В моята кариера аз се трансформирах, бях приветлив млад артист, а след това участвах в един филм -  " Влакът дезертьор ", и се трансфорах в " силов артист ". Това ме промени и започнах да върша напълно друга кариера, играх в " Heat ", играх в " Ray Donovan " и съумях да направя друг персонаж в  " Анаконда ". В общи линии успявах да се трансформира в кариерата си ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР